Latest Entries »


hi, I have a new game that is the Galaxy .. can play in windows phone, iphone, android, blackberry and kompute .. This link will immediately register and top up =>> http://in-galaxy.com/?ref=24876700


Don’t just share memories; create experiences. In-call Photo Share creates new picture-taking possibilities. Take a shot and send it in a text to a friend—while you’re talking with her on the phone! Zoom-ring control lets you instantly launch the camera app and control photographic functions. The Galaxy S4 zoom isn’t a smartphone with a camera. Part advanced still and video camera, and part Android-powered smartphone, the Galaxy S4 zoom is one device that’s always in touch with your world.

Talk, shoot, share at the same time image

A spin of the zoom ring turns your smartphone
into a precision camera

Quick launch and ShortcutQuick Launch and Shortcut give you instant access to multiple camera modes. Just a quick twist of the Galaxy S4 zoom’s front-mounted zoom ring, followed by a quick touch of the display, lets you dial up different camera modes from: Auto, Gallery, Smart Mode, Manual, Program, and more by with the all-new My mode.

A spin of the zoom ring turns smartphone into a precision camera image

Travel near or far with a zoom ring

Optical Zoom ControlThe zoom control re-imagined. Optical zoom control replaces traditional dials and buttons with smooth, easy-to-operate digital controls. Professional-quality accuracy and unprecedented ease of use are just a quick twist of the zoom ring away, making it easy to capture wide-angle shots and create tight-focus effects.

Travel near or far with a zoom ring image

Image Excellence

Capture close-ups, even from far away

10x Optical ZoomBigger doesn’t always mean better. The small-size/big-performance Galaxy S4 zoom is equipped with 10x optical zoom to let you capture clear images and beautiful, accurate color, even from far away. And thanks to the Galaxy S4 zoom’s professional-quality optics and precise zoom-ring adjustment, you can take eye-popping close-ups, too—all without having to lug around heavy camera gear.

Capture close-up concert image (10x)

Better low-light performance and motion capture

16M BSI CMOS SensorAdvanced sensor technology makes your pictures come alive. The super-fast, super-sensitive 16-megapixel BSI (back side–illuminated) CMOS sensor needs less light for proper exposure and quicker focus than conventional sensors. So even if a moment happens in the dimmest lighting conditions, your photos will capture everything.

Better low-light performance and motion capture image

It remains perfectly still, even when you don’t

OIS (Optical Image Stabilization)Shooting in a hurry doesn’t have to mean shooting blurry. The Galaxy S4 zoom’s Optical Image Stabilization (OIS) system gives images crisp focus, even if you’re not perfectly still. Don’t miss a shot worrying about the right conditions. Click with confidence and create photos and video that come out sharp and clear—even in low-light situations, when zooming in for a shot, or while you’re on the move.

Image about OIS (Optical Image Stabilization)

Capture Guide

Make the most of every journey
with location-based suggestions

Photo SuggestIt’s like a photo tour guide in your pocket. Photo Suggest instantly connects you to huge libraries of images taken by fellow photographers, to help you find and compose your best shots anywhere in the world. Bring more life to your photos—and more photos to your life—with leading social apps and widgets, including TourWrist, Panoramio, TripAdvisor and others.

Make the most of every journey with location-based suggestions image

Optimal settings for anything you want to capture

Smart Mode SuggestCapture everything life can throw at you, and still come back with amazing pictures. Smart Mode Suggest recognizes lighting conditions, scenery, and objects, and instantly recommends the optimal Smart Mode. You can also choose from any of the more than 20 recommended optimized Smart Modes to lend unique touches to your pictures.

Optimal settings for anything you want to capture image

Compose and capture shoots with the best possible settings

Smart ModeStop worrying about settings, and start taking professional-quality artistic shots. A quick tap of the Smart Mode button gives you access to a wide range of special modes. Use Drama Shot to merge continuous shots of moving objects into a single composed image, or Action Freeze to instantly capture high-speed action. Using Light Trace, unleash your inner Picasso and have your subject draw with a handheld light to capture prolonged exposure effects. You can also record sound to your photo to relive the moment exactly how it happened with Sound & Shot. Just choose the mode you want and go.

Compose and capture shoots with the best possible settings image

monsters-university-young-mike

Adorable. Simply adorable.

Summer is here an that usually means a huge movie opens every week. In the animation front, Pixar and Illumination Entertainment have released prequels/sequels to their hugely successful movies. There have been lots of inevitable comparisons, which beg the question: which one is the better movie?

They’re both doing great in the box office and according to critics–both are practically tied in Rotten Tomatoes. Some people preferred Pixar’s Monsters University and others enjoyed Despicable Me 2 more. This is, of course, personal opinion and if you enjoyed one more than the other, there’s nothing I can say to change your mind. What I will do is share my opinion on which one is a better movie.

People say comparisons are odious and that criticism is annoying. And to quote Anton Ego, and what is probably one of the very best quotes out of any animated movie ever:

“We thrive on negative criticism, which is fun to write and to read. But the bitter truth we critics must face, is that in the grand scheme of things, the average piece of junk is probably more meaningful than our criticism designating it so.”

Now that I’ve share a bit of that excellent quote, let’s get started!

Monsters University

monsters-university-final-trailer-disney-pixarI went to see MU with high expectations, since it’s preceded by a little jumping lamp that I associate with movie magic. It was also a prequel to a phenomenal movie that I’ve loved for over 10 years. The original Monsters, Inc was hilarious and Sulley’s relationship with Boo is still one of the most heartfelt relationships Pixar has shown. So did MU meet my expectations? 

It did. I thought it was absolutely hilarious. I laughed A LOT. I thought the animation was beautiful, the voice-acting great and it did what a prequel has to do: Work on its own and add another level to the original. You learn more about Mike and Sulley’s friendship, you see Waternoose with sweet hair during the credits and you can feel the whole Pixar team had a lot of fun doing the movie. It has its flaws, more than the original probably, but it worked really well for me.

What disappointed me the most was the resolution of Randall’s storyline. Since the first image of the adorable Randy Boggs was released, I expected to see why he turned into the evil Randall we love to hate. It turns out (spoiler alert) that he resents Mike and Sulley because Sulley roared really loudly and he tripped? I felt it was completely disappointing. Other than that, I greatly enjoyed the movie even though the new characters aren’t as memorable as, for example, the new toys in Toy Story 3. 

It still didn’t feel as magical as “classic Pixar”, but none of its movies have reached that masterpiece level since 2010. None of the features it’s released has been written and/or directed by a senior creative member of the studio since the same year, though. And we won’t get that until 2015′s Inside Out, directed by Pete Docter (Monsters, Inc Up) and written by the always phenomenal Michael Arndt (Toy Story 3).

Despicable Me 2

despicable-me-2-trailer-halloween-teaserThe original was a runaway hit because of its over-the-top sense of humor, the charming and adorable characters and, of course, the minions. The sequel brings all of this back and delivers another hilarious story with plenty of heart. Most of my friends preferred it to MU and to the original.

However, I had a problem with it: I really like it when a movie’s goal is clearly defined and every scene is a step trying to accomplish that goal. Take Finding Nemo for example. Everything Marlin does is done in order to find Nemo. I thought Gru’s goal wasn’t really defined. I think the idea of having the Anti-Villain plot plus the romantic plot is really good. A romantic sub-plot is always good to add heart to the whole thing.

But watching the movie, I didn’t know which was the main plot and which was the sub-plot… At first I thought the goal was to get Lucy so the girls would have a mother. And halfway during the movie, I even thought it was rather genius to have the romantic plot as the main one. But then it suddenly changes to the villain plot and the romantic story is left unattended for a while. This felt oddly disconcerting and it was my biggest problem. I didn’t feel the whole thing was organic, I was taken out of the movie by this.

The Minions were extremely funny and it will interesting to see if their spin-off will work, since the hilarious comedic sidekicks tend to make poor protagonists.


10 Merek Jam Tangan Terbaik Di Dunia – Inilah jam tangan mekanik kelas tinggi dan menutupi timepieces terbaik dan produsen mereka di tempat pertama, kami disini memberikan panduan untuk para calon pembeli jam tangan yang berkualitas dan terbaik di dunia. Merek jam tangan terbaik ini sudah populer di seluruh dunia, sehingga anda dapat memilih yang terbaik untuk selera berkualias tinggi anda. Berikut 10 Merek Jam Tangan Terbaik Di Dunia

1. Rolex

Rolex didirikan pada tahun 1905.
Headqarters: Swiss

2. Omega

Omega didirikan pada tahun 1848.
Headqarters: Swiss

3. Oakley

Oakley didirikan pada tahun 1975.
Headqarters: USA

4. Patek Philippe

Patek Philippe didirikan pada tahun 1851
Headqarters: Swiss

5. Titan

Titan didirikan pada tahun 1987
Headqarters: India

6. Citizen

Warga Negara didirikan pada tahun 1918
Headqarters: Jepang

7. Timex

Timex didirikan pada tahun 1854
Headqarters: USA

8. Seiko

Seiko didirikan pada 1881
Headqarters: Jepang

9. TAG Heuer

TAG Heuer didirikan pada tahun 1860
Headqarters: Swiss

10. Casio

Casio didirikan pada tahun 1957
Headqarters: Jepang


Kamu pasti sering main game dong ya? Atau paling gak pernah deh. Kalo gak pernah berarti kamu gak asik anaknya atau emang kuno aja cara berpikirnya. Karena game adalah salah satu pemicu perkembangan teknologi, jadi kalau kamu berpikir main game itu buang buang waktu… Ya gapapa sih, mungkin kamu anaknya waktu kecil emang lebih suka nyari ncu di got. Itu pilihan hidup. Anyway, kita cuma pengen ngasih tau aja kalo ada hubungannya antara game yang sering kamu mainkan dengan komposisi kepribadian kamu. Karena pada dasarnya game adalah pelarian dari dunia nyata untuk mengembangkan keinginan dan imajinasi mereka yang mungkin kurang atau sama sekali tidak terpenuhi dalam kehidupan sehari hari. Berikut ini adalah tipe kepribadian orang berdasarkan game yang sering dimainkan.

Spoilerfor 1. Winning Eleven / FIFA:

Selain tentu saja kamu anaknya sporty atau paling gak suka nonton bola dan acara olahraga. Tapi belum tentu juga kalo jago main WE/FIFA terus juga jago di lapangan hijau, biasanya sih kebalikannya. Sering memainkan game ini bersama teman teman juga mengindikasikan kamu anaknya gampang bersosialisasi. Karena game ini harus main rame rame sambil teriak teriak dan pake taruhan. Kalau kamu asik diajak main WE/FIFA berarti kamu asik diajak hang out. Tapi kalo kamu terlalu serius berkompetisi di game ini dan bisa pundung kalo kalah, berarti ini bukan game yang sesuai sama kamu. Mungkin kamu lebih cocok main..

 

Spoilerfor 2. Counter Strike:

Meskipun kamu juga bisa main CS bareng temen-temen kamu, tapi disini kamu harus lebih fokus dan agak susah untuk sambil ngomongin cewe yang lagi kamu gebet atau fluktuasi harga saham. Bleh. Jadi kamu kamu yang suka main game ini adalah tipe kompetitif yang serius dan fokus.

 

Spoilerfor 3. Grand Theft Auto:
ni untuk jiwa-jiwa petualang dan pemberontak. Asik. Karena disini kamu bisa secara harfiah melakukan apa aja; berantem, ngerampok, mukulin nenek-nenek di jalan. Kamu senang dengan kebebasan yang ditawarkan oleh game ini. Kenapa sih? Di dunia nyata pacar sama mama posesif ya?

 

Spoilerfor 4. Final Fantasy:
Kamu pasti punya secuil harapan untuk bisa menjadi pahlawan yang menyelamatkan dunia. Kalau kamu begitu terobsesi dengan game ini bahkan sampai berburu items untuk membuat karakter yang kamu pilih semakin jago dan naik level. Kamu adalah orang yang gigih dan ambisius karena tipe permainan ini adalah yang menempa diri melalui level terendah sampai ke paling tinggi. Ah seandainya kamu juga segigih itu dalam kehidupan nyata mungkin kamu udah jadi presiden.

 

Spoilerfor 5. The Sims:
Yang tergila gila dengan permainan ini biasanya sih adalah orang orang yang mempunyai proyeksi hidup yang sempurna. Emang sih isinya cuma tentang kehidupan sehari-hari. Tapi itulah penggambaran kamu mengenai bagaimana seharusnya hidup kamu terjadi. Seorang perfeksionis yang mungkin aja banyak kecewa sama kehidupan sehari harinya yang ga seperti kamu harapkan karena harus kompromi dengan orang lain dan takdir.

cocok gan ??? game yang lain masih diterawang gan


Kalo aku udah gede..
Aku mau jadi Gamer’s profesional..
Natap Monitor tiap hari..
Kalo Weekend, Nongkrong di Warnet
seharian,
Ngomongin Char, G-Cash, Dll,
Biar kelihatan Dewa..
Sound Game nya agak digedein..
Biar kedengeran Player sebelah..
Beli cash harga 100rb an, Biar diliat
orang berduit, Padahal hasil banting
celengan 3 Bulan..
Kalo tanggal tua, pagi siang malam
cuman liatin org main doang,
Kalo mau main, Cuman minjem sama
temen dekat doang..
Duit habis buat Maen seharian..

JADI GAMER’S MENYENANGKAN, TAPI
SUSAH DIJALANIN !! -__-

jangan di ye gan cuma buat lucu2an aja, ato ada agan2 yg punya ala ala versi lainnye coba di share di sini gan


Beberapa hari ini kayanya lagi banget dengan iklan 3 ini di kantor, memang iklannya menggelitik untuk di tonton hehehehe… apalagi kata-kata yang terucap dan anak kecil yang berada di iklan tersebut.

Iklan provider 3 Indie+ itu memang istimewa dan terkesan cerdas. Kata-kata berbobot dan mengena yang dikatakan oleh segerombolan anak kecil yang memiliki cita-cita saat dewasa nanti, membuat dunia menerima iklan ini dengan baik. Dan pada postingan kali ini, saya tergelitik untuk menuliskan dan berbagai kepada teman-teman tentang teks iklan 3 Indie+ yang sensasional itu.

Ini lah teks kata-kata yang diucapkan oleh anak-anak itu dalam dua versi iklan yang berbeda.

Kalo aku udah gede aku mau jadi eksmud..
Mau jadi boss..
Hari-hari ngomong campur bahasa inggris..
Tiap jumat pulang kantor, nongkrong bareng sesama eksmud, ngomongin proyek besar
biar keliatan sukses…
Suara agak digedein, biar kedengeran cewek di meja sebelah…
Kalo weekend sarapan di cafe sambil sibuk laptopan, pesen kopi secangkir harga 40 ribuan, minumnya pelan-pelan biar tahan
sampe siang demi wifi gratis…
Kalo tanggal tua, pagi – siang – malem makannya mie instan…
Kalo mau nelpon bisanya cuma missed call..
Jadi orang gede menyenangkan, tapi susah dijalanin..

Nah, ini versi yang satunya, sama saja kerennya, cuma teksnya beda.

Kalo aku udah gede aku pengen kerja di Multinasional Company…
Aku mau kerja di gedung tinggi..
Ngomong english setiap hari..
Rambut klimis, sepatu mengilat, gaya olang penting…
Tapi ngerjain kerjaan yang kurang penting…
Jadi tukang fotokopi…
Bawain laptop…
Beres-beres kertas…
Ga masalah kerja 15 jam sehari…
Tidur cuma 5 jam sehari…
Masalahnya, gaji cuma tahan sampe tanggal 15…
Untung di warteg bisa makan dulu bayar belakangan…
Tapi sayang ga berlaku untuk beli pulsa…
Jadi orang gede menyenangkan, tapi, susah dijalanin…

See, bagaimana teks yang sangat cerdas lalu diarahkan secara samar kepada pulsa yang membuatnya sempurna sebagai sebuah iklan. Menarik untuk melihat, apakah iklan ini kelak akan mampu mengalahkan tagline promosi dari Smartfren yang melegenda itu: i hate slow. Jangan Lupa Di Di Kasih Tapi Jangan Di Kasih


Mohon nya ya ga butuh lagi gak bangun rumah dan bantu
ini hanya plesetan iklan three ,tdak ada maksud menghina pihak siapapun …

Indie (-)

– kalo aku udah gede aku mau jadi tukang bangunan…

(bkan cta2 gue ya .)
– jadi pengaduk semen…
– sehari – hari ngomong campur bahasa daerah…
– tiap hari datang ke proyek bangunan bareng sesama tukang bangunan,
ngomongin “gimana cara nyelesainnya” biar jadi proyek besar…
– suara agak dibesarin biar dibilang bosnya…
– kalo weekend sarapan di “WARUNG MAK DONA” biar serasa sarapan di “MCDONALDS”…
– pesan teh gelas harga seribuan ,minumnya pelan – pelan agar serasa minum teh pucuk harum atau freshtea…
– kalo tanggal tua pagi ,siang ,malam makannya tahu isi…
– kalo nelpon pinjam hp tetangga…

“JADI TUKANG BANGUNAN MENYEDIHKAN SAMA, SUSAH DIJALANIN”
{COMEDY BRO… V V}


 

 

https://i0.wp.com/images.detik.com/content/2013/06/17/76/radja4.jpgJakarta – Selama enam tahun berkarier sebagai pesepakbola profesional di Liga Italia, Raja Nainggolan selalu menggunakan nama belakangnya di kostumnya. Dia pun berujar bakal terus memakai nama itu.

Radja memulai karier di Italia sejak tahun 2007. Kala itu dia membela Piacenza yang masih berlaga di Seri B.

Performa Radja yang ciamik selama tiga musim saat membela klub yang sudah dinyatakan bangkrut pada tahun 2012 itu lantas membuat Cagliari meminjamnya dengan opsi pembelian di tahun 2010.

Tak ada perubahan pada nama kostum Radja saat memperkuat Isolani. Nama marga Nainggolan tetap menghiasi jersey Cagliari.

“Saya menggunakan nama itu karena itu nama belakang ayah saya. Saya memiliki setengah darahnya,” ungkap Radja kepada para pewarta saat menggelar sesi jumpa pers di Cone, Fx, kawasan Senayan Jakarta, Senin (17/6/2013) siang WIB.

“Saya tak memiliki niat untuk mengganti nama punggung,” tegasnya.

Radja, yang memiliki saudara kembar perempuan, berayahkan orang Indonesia bersuku Batak, dan beribu Belgia. Sejak kecil orang tuanya bercerai dan sang bapak kembali ke Indonesia. Radja telah memiliki seorang anak dari pernikahannya dengan seorang wanita Italia.

sumber | iniunic.blogspot.com | http://sport.detik.com/sepakbola/read/2013/06/17/153559/2275739/76/radja-akan-terus-pakai-nama-nainggolan-di-jersey?991104topnews


Cekidot gann penampakan mobil keren dan unik nii
 
 
keren keren yaa gann!